Üvegezett Tetőkijáratok

A Surespan tetőablakok szabványos, hőre keményedő, extrudált szelvényekkel gyártanak, így kiváló energiamegtakarítási tulajdonságokkal rendelkeznek és lényegesen csökkentik a belső vagy fagyképződést.

[invicta_button label=”Megnézems” url=”https://surespancovers.hu/termekek/tetoablakok/” size=”medium”]
Glazed Roof Access Rooflights

Dobozos Üveges Tetőkijárat

A gyárilag összeszerelt és tesztelt, dobozos csuklós tetőkibúvók tökéletes megoldást kínálnak teraszos tetőkre való kijutáshoz.

[invicta_button label=”Megnézem” url=”/product/dobozos-uvegezett-tetokijaratok/” size=”medium”]
Rögzített Roof Lights

Rögzített Tetőablakok

A Surespan FGL rögzített üvegezett tetőfedő keret nélküli kialakításának köszünhetően a víz nem tud összegyűlni az ablak keretben.

[invicta_button label=”Megnézem” url=”/product/rogzitett-tetoablakok/” size=”medium”]
Glazed Roof Access Hatch

Üvegezett Tetőkibúvó

Hőszigetelt, extrudált anyagokból készül. Kiváló energiamegtakarítási tulajdonságokkal rendelkezik.

[invicta_button label=”Megnézem” url=”/product/uvegezett-hoszigetelt-tetokibuvo/” size=”medium”]

Elhúzható Tetőkijárat

A Surespan csúsztatható tetőkibúvó ideális, ahol a magasság korlátozva van, vagy olyan területeken, ahol nagy az erős szél kockázata.

[invicta_button label=”Megnézem” url=”/product/elhuzhato-uveges-tetokijarat/” size=”medium”]

Járható Üvegfedél

A Surespan PaveVent járdaszellőztető rendszer, üvegtábla fedéllel és szerkezeti kötésrendszerrel rendelkezik, amely vékony kerete miatt nem tűnik ki környezetéből .

[invicta_button label=”Megnézem” url=”/product/product/uveges-jarhato-jardatabla/” size=”medium”]

Az Új Tetőkijárat

A tetőablakok hőszigeteltek, és alapfelszereltségként kínálják a szigetelő membránt és a belső zárat.

[invicta_button label=”Megnézem” url=”/product/tetokijarat/” size=”medium”]
Double Roof Access Hatch

Kétszárnyú ajtók

Igény szerinti méretben gyártható, kétszárnyú tetőablak-nyílás, amelyek akár 200 kg / m2-es jármű közlekedési terhelést is elbírnak.

[invicta_button label=”Megnézem” url=”/product/ketajtos-tetofeljaro-ajto/” size=”medium”]
sliding hatch door

Elhúzható Tetőkibúvó

A Surespan csúsztatható tetőkibúvó ideális, ahol a magasság korlátozva van, vagy olyan területeken, ahol nagy az erős szél kockázata. Biztosítja a biztonságos használatot szélsőséges időjárási viszonyok között is.

[invicta_button label=”Megnézem” url=”/product/csusztathato-tetokijarat/” size=”medium”]
[invicta_button label=”Megnézem Range” url=”/termekek/tetokijaratok/” size=”medium”]

Gépháztetők

A Surespan belső és külső padlóburkolati aknafedőit és pincelejáróit számos területen alkalmazzák. A bevonatok széles választéka áll rendelkezésre, mint például mintázott járófelület, szőnyeg, linóleum, csempe, fa, kerámia burkolat, vagy beton.

[invicta_button label=”Megnézem” url=”/termekek/gephaztetok/” size=”medium”]
Biomass plant access hatch

Biomassza Tátoló Ajtók

A Surespan Magyarország számos kivitelben tervez és készít biomassza tároló ajtókat, amelyek minden kritériumnak megfelelnek. A biomassza tároló burkolatok manuálisan, hidraulikusan vagy elektromosan működtethetők és alumíniumból készülhetnek.

[invicta_button label=”Megnézem” url=”/product/biomassza-tarolo-ajtok/” size=”medium”]
Zip összecsukható létra

ZIP Létrák

Széles, csúszásgátló lépőfelületekkel rendelkezik. Egy ellensúly-rugó biztosítja, hogy a lépcső minimális erőfeszítéssel működtethető legyen.

[invicta_button label=”Megnézem” url=”/product/zip-osszecskhato-lepcsok-letrak/” size=”medium”]
[wpc_custom primary_line_html_elem=”h1″ primary_line=”BIM Modellek & NBS Plus Specifikációk” primary_line_keywords=”BIM,NBS Plus” secondary_line=”A BIM Modellek és az NBS termékcsalád széles választékát kínáljuk. Lépjen kapcsolatba velünk további információkért vagy töltse le információs katalógusunkat.” secondary_line_keywords=”BIM Modellek,NBS Termék Specifikációk”]
[invicta_button label=”Letöltés” url=”http://surespancovers.us/architects.htm” target=”_blank” size=”large” alignment=”right”]
[invicta_button label=”Lépjen velünk kapcsolatba” url=”https://surespancovers.hu/contacts” size=”large”]

Hol talál meg minket?

[invicta_world_map label_visibility=”hover” label_offset=”4″ initial_animation_timeout=”200″ locations=”ca,dk,eg,fi,hk,hu,ie,lt,pl,pt,qa,sa,sg,se,ae,gb,us” label_positions=”ca=bottom_right,dk=top_left,eg=top_right,fi=top_right,hk=bottom_right,hu=bottom_right,ie=top_left,lt=top_right,pl=bottom_left,pt=bottom_right,qa=top_right,sa=bottom_left,sg=bottom_right,se=top_left,ae=bottom_right,gb=bottom_left,us=top_right”]
[invicta_contacts address=”8372 Cserszegtomaj
Keszthelyi út” phone=”+44 (0)1922 711185″ email=”[email protected]”][invicta_button label=”Töltse le a Surespan katalógust” url=”#” target=”_blank” size=”large” icon=”icon-cloud-download”]
[invicta_timespan begin=”8.5″ end=”5″ text=” Hétfőtől Péntekig 08:30 és 17:00 között állunk szíves rendelkezésükre.” animation=”animated”]

Surespan Cégismertető

A Surespan piacvezető a tetőkibúvók, padlólejárók és létrák innovatív tervezésében és gyártásában, melyek mind rendelésre, méretre gyártva készülnek. Büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatást kínálunk, mivel képesek vagyunk ellátni őket mennyezeti és fali hozzáférési panelekkel, üvegezett tetőablakokkal, padlócsatornákkal, valamint karbantartást nem igénylő tetőkorlát rendszerekkel is.

A Surespan termékei modern dizájnal, csúcstechnológiájú környezetben készülnek. A szabványos fedéllemezek erős alumínium extrudáló keretgel vannak ellátva, és speciális gázrugós, kiegyensúlyozott működéssel rendelkeznek, ami megkönnyíti a nyílást és a zárást – így ez zökkenőmentesen, hatékonyan és biztonságosan működik.
A Surespan termékeket világszerte használják.
A Surespan termékek széles választékát kínálja belső és külső használathoz egyaránt. 5 kN / m2-től 158 kN / m2-ig terjedő élő terhelhetősig, amely szabványos méretekben, vagy egyedi igényeiknek megfelelően, méretre is készülhet.

[invicta_button label=”Tudjon meg többet” url=”#” target=”_blank” size=”large”]

Megfelelünk A Szabványoknak

[invicta_partners css_animation=”appear” blackandwhite_effect=”yes” logo_1=”1416″ logo_2=”1417″ logo_3=”1406″ logo_4=”1412″ logo_5=”1407″ logo_6=”1408″ name_1=”BSI” name_2=”CE” name_3=”Narm” link_3=”http://www.narm.org.uk/” name_4=”NFRC” link_4=”http://www.nfrc.co.uk/” name_5=”Facta” name_6=”BM Trada”][invicta_partners css_animation=”appear” blackandwhite_effect=”yes” logo_1=”1413″ logo_2=”1410″ logo_3=”1409″ logo_4=”1415″ logo_5=”1414″ logo_6=”1820″ name_1=”NBS BIM” name_2=”NBS” name_3=”CPD” name_4=”Defence” name_5=”Anab” link_1=”https://www.nationalbimlibrary.com/surespanltd” link_2=”https://www.nationalbimlibrary.com/surespanltd” name_6=”Riba” link_6=”http://www.ribaproductselector.com/surespan-ltd/11960/overview.aspx”]